Kontrola pri získavaní ovčieho mlieka na výrobu Ovčieho hrudového syra
Potraviny, ktoré sa dostavajú na trh pre spotrebiteľa sú kontrolované inšpektormi Regionálnych veterinárnych a potravinových správ na všetkých stupňoch produkcie.
Medzi pracovnú náplň inšpektora patrí aj kontrola pri produkcii surového mlieka od oviec, kôz alebo kráv. Inšpektor v čase dojenia ktoré sa zvyčajne vykonáva 2x do dňa v skorých ranných hodinách alebo poobede kontroluje dodržiavanie hygienických procesov pri získavaní surového mlieka.
Mlieko získané hygienickým spôsobom tvorí základ pre produkciu bezpečných mliečnych výrobkov.





Zaujíma nás váš názor
Zapojte sa do používateľského prieskumu a ovplyvnite, ako budú vyzerať pripravované služby ŠVPS SR. Vaša spätná väzba nám pomôže zlepšiť funkcionalitu a používateľskú skúsenosť.