Beta verzia. Webové sídlo ŠVPS SR je vo vývoji. Zobraziť pôvodnú verziu.

Kontrola pri získavaní ovčieho mlieka na výrobu Ovčieho hrudového syra

Potraviny, ktoré sa dostavajú na trh pre spotrebiteľa sú kontrolované inšpektormi Regionálnych veterinárnych a potravinových správ na všetkých stupňoch produkcie.

Medzi pracovnú náplň inšpektora  patrí aj kontrola pri produkcii surového mlieka od oviec, kôz alebo kráv. Inšpektor v čase dojenia ktoré sa zvyčajne vykonáva 2x do dňa v skorých ranných hodinách alebo poobede kontroluje dodržiavanie hygienických procesov pri získavaní surového mlieka.

Mlieko získané hygienickým spôsobom tvorí základ pre produkciu bezpečných mliečnych výrobkov.

Nepodporovaný prehliadač

Web pravdepodobne nebude dobre pracovať s vaším nepodporovaným prehliadačom. Podporujeme aktuálne verzie prehliadačov ako Chrome, Firefox, Opera, Edge.