Potraviny
Za bezpečnosť potravín sú zodpovední predovšetkým prevádzkovatelia potravinárskych podnikov, preto sa musia zaviesť účinné postupy, ktoré zabezpečia bezpečnosť produktov (potravín alebo surovín), ktoré uvádzajú na trh.
Chcem otvoriť novú prevádzku
Mohlo by vás zaujímať
Zoznam registrovaných a schválených prevádzok
Zaujíma nás váš názor
Zapojte sa do používateľského prieskumu a ovplyvnite, ako budú vyzerať pripravované služby ŠVPS SR. Vaša spätná väzba nám pomôže zlepšiť funkcionalitu a používateľskú skúsenosť.
Informácie pre prevádzkovateľov potravinárskych podnikov (PPP)
Vedľajšie živočíšne a odvodené produkty, Rezíduá a monitoring, Farmácia, Krmivá
Posúdenie zhody / Certifikácia výrobku
ŠVPS SR vykonáva certifikáciu/posudzovanie zhody pre potravinárske výrobky, liehoviny a vína, ktoré sú predmetom žiadosti na zápis do Registrov EÚ ako „chránené zemepisné označenie“, „chránené označenie pôvodu“ alebo „zaručene tradičná špecialita“.