Potraviny
Za bezpečnosť potravín sú zodpovední predovšetkým prevádzkovatelia potravinárskych podnikov, preto sa musia zaviesť účinné postupy, ktoré zabezpečia bezpečnosť produktov (potravín alebo surovín), ktoré uvádzajú na trh.
Chcem otvoriť novú prevádzku
Mohlo by vás zaujímať
Zoznam registrovaných a schválených prevádzok
Pomôžte nám zlepšiť naše služby
Radi by sme získali váš názor na kvalitu našich služieb. Vaše odpovede nám pomôžu lepšie pochopiť vaše potreby a navrhnúť kroky na zlepšenie. Ďakujeme.
Informácie pre prevádzkovateľov potravinárskych podnikov (PPP)
Vedľajšie živočíšne a odvodené produkty, Rezíduá a monitoring, Farmácia, Krmivá
Posúdenie zhody / Certifikácia výrobku
ŠVPS SR vykonáva certifikáciu/posudzovanie zhody pre potravinárske výrobky, liehoviny a vína, ktoré sú predmetom žiadosti na zápis do Registrov EÚ ako „chránené zemepisné označenie“, „chránené označenie pôvodu“ alebo „zaručene tradičná špecialita“.